Meet Andor Duinkerken

Posted By Sycade / .Net Koningen / Geen reacties

Waarom ben je bij Sycade komen werken?

“Het was een milde zomerdag in juni, ik was net mijn auto uitgestapt en onderweg naar de voordeur van mijn appartement in het altijd mooie Zeewolde. Op dat moment ging mijn telefoon over en ik keek op het scherm wie mij belde. Het was Rob Hofmann, een vriend die ik tijdens mijn studie heb leren kennen. Ik vroeg mij af waar hij mij over belde, we hadden nog wel af en toe contact gehad na de studie, elkaar gesproken tijdens LAN parties en ik wist dat hij een bedrijf was gestart met een aantal andere jongens. Na de gebruikelijke sociale uitwisselingen als ‘hoe is het’ en ‘wat heb je aan vandaag’ kwam Rob bij het doel van zijn telefoontje. Het was wat ik al had verwacht, hij wilde mij rekruteren voor Sycade. Ik kreeg prachtige verhalen te horen vol glans en glorie over Sycade en hoe het mijn leven naar een niveau zou tillen waar ik alleen maar van kon dromen. Na een aantal vragen te hebben gesteld die zijn beantwoord met niets minder dan zeer geruststellende antwoorden kon ik niet anders dan akkoord gaan met een gesprek op het kantoor van Sycade. Op de dag van de afspraak reed ik met een goed gevoel in mijn hart naar het kantoor van Sycade in Zwolle. Hier ontmoette ik het duo bestaande uit Alex en Fate, beide waren geen onbekende voor mij vanwege eerder contact (LAN parties). We hebben gesproken over Sycade, over mijzelf en een eventuele toekomst waarin ik deel uitmaak van het bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat het gesprek een zogenaamde ‘eye opener’ was. Je moet je voorstellen dat mijn huidige baan op dat moment ook mijn eerste baan was, hier was ik zo’n drie jaar aan het werk. Ik was nog jong met niet veel ervaring en mijn beeld van de hele software wereld was gevormd door mijn ervaringen binnen dat bedrijf. Door het gesprek met Alex en Fate realiseerde ik mij dat ik nog maar op de begane grond stond van een 40 verdiepingen tellende wolkenkrabber die wij de software wereld noemen. Tijdens de rit naar huis ben ik gaan nadenken over mijn huidige baan, mijn carriere, Sycade, wat ik wil en of ik het aanbod van sycade zou accepteren. Hier hoefde ik gelukkig niet lang over na te denken waardoor ik de rest van de reis kon genieten van het weer en goede muziek. Niet lang daarna heb ik ontslag genomen bij het bedrijf waar ik werkte en ben ik bij Sycade aan de slag gegaan. Hier heb ik tot nu toe nog geen spijt van gehad, ik ben zelf als persoon gegroeid op persoonlijk en professioneel gebied dankzij de mentaliteit en inzet van de mensen binnen Sycade. Je weet niet wat je mist, als je niet weet dat het bestaat, er is niets wat mij dit meer duidelijk heeft gemaakt dan de switch naar Sycade. Dan heb ik het over de mensen, de ‘drive’ die ze hebben, de ideeen, de ambities, de software, het salaris, de dynamiek, de openheid en eerlijkheid en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik kan niets meer zeggen dan dit: als je ooit de kans krijgt om bij Sycade te komen werken, en je twijfelt, just go for it! Je zal er absoluut geen spijt van krijgen, en als er ooit een tijd komt in je leven dat je een sprong moet gaan wagen, dan is dit het wel. En ik kan je met zekerheid zeggen dat deze sprong wordt beloond met een zachte landing in een wereld waar je het zo naar je zin gaat hebben dat je zou wensen dat je terug in de tijd zou kunnen gaan om die sprong eerder te maken. De sprong naar ‘Sycade’.”

Hoe zou je over Sycade vertellen aan je familie/vrienden/potentials?

“Als ik over Sycade vertel ben ik altijd positief, dat kan ook niet anders want het is gewoon leuk om daar te werken. Er zitten veel jonge mensen vol energie en motivatie om de beste software te maken. Naast dat zijn er ook altijd leuke uitjes, teamavonden met pizza en hebben we (bijna) dagelijks contact op Slack over soms de gekste dingen.”

Wat vind je leuk om naast Sycade te doen? / Hobbies etc//

“Naast werk hou ik van gamen(met vrienden), series en films kijken (everything Marvel en DC) en autorijden.”

Waar zie je Sycade over 4 jaar staan?

“Over 4 jaar is Sycade uitgegroeid tot een professioneel softwarebedrijf. We hebben meer medewerkers, zitten in een nieuw(groter) pand, misschien wel meerdere, verspreid over nederland, en we hebben een mooi portfolio aan klanten opgebouwd. We zitten met een mooie club gemotiveerde mensen en werken met z’n allen samen om de nieuwste technieken te leren en gebruiken. Onze klanten zijn meer dan tevreden met de software die we opleveren en daardoor hebben we als bedrijf een goede reputatie opgebouwd.”