Meet Lotte Voorhorst

Posted By Sycade / .Net Koningen / Geen reacties

Waarom ben je bij Sycade komen werken?

“Tijdens mijn opleiding tot developer ben ik terecht gekomen bij Sycade. Tijdens het eerste gesprek was ik gelijk enthousiast en vond ik het team goed bij mij passen. Nadat ik er wat langer had gelopen kwam ik erachter dat niet alleen het team mij aansprak, maar ook de manier van werken. Er is veel mogelijkheid tot groei en tot mijn geluk, nadat ik mijn (afstudeer) stage had voltooid mocht ik blijven als een vaste deelneemster van het team.”

Hoe zou je over Sycade vertellen aan je familie/vrienden/potentials?

“Bij Sycade is er een gezellige sfeer aanwezig. Je bent onderdeel van een team waarbij er veel gelachen, maar natuurlijk ook hard gewerkt wordt. De gezelligheid wordt er ingehouden door niet alleen maandelijks een gezellig meeting, maar ook 4 keer in het jaar een uitje waarbij we de banden van het team versterken! Daarnaast zijn er veel mogelijkheden tot groei en gaan we vooral nieuwe technieken niet uit de weg. Voor alles is een oplossing!”

Wat vind je leuk om naast Sycade te doen? / Hobbies etc//

“Als ik niet aan het werk ben bij Sycade, vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan. Feestjes, avondjes weg zijn dan ook een favoriete bezigheid van mij. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe technieken te leren naast mijn werk. Dit uit zich in het opzetten van kleine projecten en het volgen van online cursussen. Verder ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik het erg leuk vind om met vrienden actief bezig te zijn.”

Waar zie je Sycade over 4 jaar staan?

“Over 4 jaar zal Sycade een nog belangrijkere speler in de markt zijn. Door ons sterke team, die in de komende jaren flink zal uitbreiden, zullen we geen uitdaging uit de weg gaan. Door het goede contact met onze klanten en onze drive om oplossingen te verzinnen, zullen wij flink gaan groeien de komende jaren. The sky is the limit!”