Meet Nicolas Eldering

Posted By Sycade / .Net Koningen / Geen reacties

Waarom ben je bij Sycade komen werken?

“Sycade is voor mij vanaf het begin af aan een bedrijf geweest waar ik mezelf kon zijn. Op dat moment in mijn leven kwam ik net uit een baan waar ik veel minder op mijn plek zat. De manier waarop Sycade met haar collega’s omgaat en de onderlinge banden die we met elkaar opbouwen, ondanks dat we vaak bij verschillende bedrijven gedetacheerd zijn, is wat Sycade het beste bedrijf maakt voor mij. Daarbij sluit hun focus heel erg aan op wat ik geleerd heb en interresant vind in mijn vak. Een focus op de .NET languagues met de mogelijkheid om certificaten te behalen terwijl je bij verschillende bedrijven opdrachten uitvoert. Dat is nog een reden dat ik zou kiezen voor Sycade.”

Hoe zou je over Sycade vertellen aan je familie/vrienden/potentials?

“Tegenover potentials en vrienden ben ik altijd erg positief over Sycade, ik kan sowieso niet anders dan positief over ze zijn maar ik merk vooral veel goeie dingen in de manier waarop de founders van het bedrijf contact onderhouden met hun medewerkers. Ze willen meer dan alleen omzet draaien en richten zich via hun medewerkers, op de toekomst. Dit houdt in dat zij zich bezig houden met ons interesses en wens om meer te leren. Sycade zoekt altijd de middenweg tussen wat het beste is voor de medewerker en op wat voor manier het bedrijf hier wat aan heeft.”

Wat vind je leuk om naast Sycade te doen? / Hobbies etc//

“Naast Sycade ben ik wel een gedreven kwaliteits oordeler van series en films op Netflix. Ik houd er ook van om tochtjes te maken met de auto, bijvoorbeeld naar het strand of een andere locatie waar je even lekker niks moet.”

Waar zie je Sycade over 4 jaar staan?

“Sycade over 4 jaar is dan een weer wat groter bedrijf dat nog steeds goeie contacten onderhoud met zijn collega’s. We zijn dan ook .NET Certified en onderhouden goeie contacten met Microsoft. We zij bij met de nieuwste producten en technieken en delen onze interesses over Slack met elkaar.”