Meet Rob Motshagen

Posted By Sycade / .Net Koningen / Geen reacties

Waarom ben je bij Sycade komen werken?

“Een jonge onderneming met jonge eigenwijze ondernemers is altijd een uitdaging! Met het onderhouden van bestaande relaties, het realiseren van een nieuwe klantenkring met o.a. ‘Software op Maat’ en de interne professionalisering van de organisatie zijn mijn uitdagingen benoemd om samen de wereld te veroveren.”

Hoe zou je over Sycade vertellen aan je familie/vrienden/potentials?

“Een jonge, frisse onderneming met lef om de klant op eigen wijze in de watten te leggen. Overtuigd van onze skills kunnen wij op veel gebieden van toegevoegde waarde zijn voor bedrijven in alle segmenten. Het allerbelangrijkste voor ons is SAMEN met de klant het resultaat behalen wat we voor ogen hebben. Daag ons dus maar uit……….”

Wat vind je leuk om naast Sycade te doen? / Hobbies etc//

“Het gezin is heel belangrijk in mijn leven. Mijn vrouw, zoons en schoondochters en uiteraard de kleinkinderen geven mij energie die nodig is om goed te kunnen functioneren, zowel zakelijk als privé., reizen, sporten, muziek”

Waar zie je Sycade over 4 jaar staan?

“Een belangrijke speler op de Nederlandse markt in diverse disciplines en een uitstekende partner voor diverse andere topspelers in de arbeidsmarkt. Zorgen voor een brede naamsbekendheid om verder door te stoten, misschien wel op Europees gebied. Groei over 4 jaar naar zeker 30 mensen.”