Overleven of failliet en de impact van IT

Posted By Sycade / Cases / .NET, outsourcing, software development / Geen reacties

Door snelle groei of door overnames kunnen organisaties met verschillende IT-systemen in grote problemen komen. Systemen die niet met elkaar kunnen communiceren en onleesbare data produceren zijn onwerkbaar in een tijd waarbij data-driven beslissingen het verschil maken tussen overleven en failliet gaan.
Het ontbreken van maximale innovatiekracht beperkt dan ook de flexibiliteit van de organisatie om als geheel in te spelen op continu veranderende (markt-)omstandigheden.

Een spagaat voor organisaties waar Sycade de partner is om innovatie aan te bieden op .NET waarbij u de focus kan hebben op het overleven.

 

Met het team van Sycade hebben we in een maand tijd een volwaardig .NET development team opgeschakeld. Met een senior professional op de vloer die zorgdraagt voor een heldere interne communicatie met de product owners en managed de werkvoorraad van het externe team. Tegen een prijs die minimaal gelijkwaardig is aan eigen medewerkers met als extra voordeel de flexibiliteit van externe medewerkers. Sycade is een fijne, betrouwbare en transparante partner, verteld Jeroen van der Kleij РCFO van Teleena

 

 

Hoe ga je om met grote uitdagingen in de business waarbij IT kan faciliteren of wat is grote droom?

Bekijk de business cases of neem direct contact met ons op.

 

 

Businesscases; BAM & Wehkamp

Klik op de afbeelding voor de businesscase

Klik op de afbeelding voor de businesscase