Vacature .NET developer

Posted By Sycade / .Net Koningen / .NET, outsourcing, software development / Geen reacties

VACATURE; Sycade is op zoek naar een .NET developer!

Functieomschrijving

Wat je precies gaat doen, hoeven we je niet te vertellen. Dat ga jij straks namelijk mee beslissen. We hebben namelijk een doel;
we willen trusted advisor en partner worden van de TOP500 bedrijven.
We willen samen de meest uitdagende projecten binnenhalen zodat je zelf kan bepalen welke projecten je ingezet wil worden.
Op dit moment hebben wij de volgende takken; software op maat, nearsourcing, eigen producten & detachering.

Met jouw .NET-achtergrond en -ervaring weet je precies wat de rol van .NET Developer inhoudt: analyseren, vertalen, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, code kloppen, implementeren en documenteren van .NET-(web)applicaties.

Dat doe je bij ons ook. Inhouse of bij klanten op locatie. Een mooie combi.
Maar een .NET Koning is meer dan een code monkey alleen.
Een .NET Koning werkt vanuit een visie, begrijpt snel wat een klant wil, denkt mee en vooruit, deelt zijn kennis en wil continu nieuwe kennis opdoen. Een .NET Koning is een .NET Developer XL.

Gevraagd wordt

Dat moet je echt willen en kunnen. Dat je het wilt, blijkt uit je gedrevenheid om kennis op te doen en te delen, dat je het .NET-vakgebied tot op de bodem wilt uitdiepen en toepassen en uit je ambitie om verder te willen groeien en (nog) beter te worden. Dat je dit in je hebt, wordt bevestigd door jouw:

HBO IT opleiding afgerond
2-6 jaar werkervaring als .NET Developer, .NET Ontwikkelaar, Software Developer of C# Developer.
Kennis van o.a. .NET (Core), React, SQL Server, Azure, Entity Framework, ASP.NET Web API, CSS en TypeScript.
IJzersterke communicatieskills
Reisbereidheid

Geboden wordt

Dat je continu wordt uitgedaagd, werkt binnen een team van ontzettend leuke en gedreven collega’s waar je veel van kunt leren, dat je meewerkt aan leuke projecten bij Sycade op kantoor of bij klanten op locatie en:

Een goed salaris tussen de € 2.500 en € 4.500 per maand
Een auto van de zaak
Veel opleidingsmogelijkheden
Heel veel eten
Fun: de humor van Sycade is fenomenaal
Eigen zaalvoetbalteam
Fanatieke poker en casino avonden
Veel teamavonden en -uitjes: van hackathons en LAN-party’s tot bowlen en paintballen

Bedrijfsprofiel

In 2011 besloten 5 gedreven studenten om samen een bedrijf op te richten. Locatie: een zolderkamer in Zwolle. Anno nu is Sycade uitgegroeid tot een Microsoft .NET-specialist die organisaties op een innovatieve manier helpt bij het oplossen van automatiseringsvraagstukken. Door hun technische achtergrond te combineren met een innovatieve businessvisie helpen zij klanten als Teleena, BAM, ProRail, Rijkswaterstaat, Isala en Wehkamp. Dat doen ze niet meer vanaf een zolderkamer, maar vanuit het mooie kantoor in Zwolle!

Sycade is ambitieus en groeit snel. Daar zijn ze trots op. Net als op hun medewerkers. Als jij bij Sycade aan de slag gaat, ben je de .NET Koning binnen een team van circa 20 enthousiaste collega’s dat bekend staat om kennis en de gedrevenheid om alsmaar de kennis te vergroten. Open communicatie, veel vrijheid en humor kenmerken dit professionele team nog meer.